Aktuálna trasa
Plánovaná trasa

Cyklotrasa EuroVelo 11

EuroVelo 11

Táto cyklotrasa EuroVelo 11 o celkovej dĺžke 6550 km, sa tiahne od severovýchodného cípu Nórska až po slnečné Grécko. EuroVelo 11 vás prevedie týmito jedenástimi štátmi:

● Nórsko   ● Fínsko ●  Estónsko  ●  Lotyšsko  ●  Litva  ●  Poľsko ● Slovensko ● Maďarsko ● Srbsko ●  Severné Macedónsko  ● Grécko

a šiestimi hlavnými mestami krajín:

●  Helsinki ● Vilnius ● Varšava ● Belehrad  ● Skopje ● Atény

Vyskúšajte túto podmanivú trasu!

E-PRODUKT CESTOVNÉHO RUCHU

E-produkt EV 11

PRODUKT CESTOVNÉHO RUCHU

EuroVelo je sieť diaľkových cyklistických trás, ktoré spájajú významné európske destinácie. Prešovským samosprávnym krajom a Malopoľským vojvodstvom prechádza trasa EuroVelo 11, ktorá vedie z nórskeho Nordkappu až do gréckych Atén a je dlhá až  6 550 km. Predstavujeme vám produkt cestovného ruchu „Eurovelo 11“, ktorý prechádza celým Prešovským krajom v dĺžke 157 km. Na cyklotrase alebo v jej blízkom okolí nájdete množstvo prírodných, historických a kultúrnych zaujímavostí, ktoré vám priblížia históriu a tradície Prešovského kraja. Čaká na vás pestrá ponuka prírodných unikátov, prameňov minerálnych vôd, miest s prekrásnym výhľadom, múzeá a galérie.

Produkt CR EuroVelo 11

EuroVelo je siet dialkových cyklistických trás, ktoré spájajú významné európske destinácie. Prešovským samosprávnym krajom a Malopolským vojvodstvom prechádza trasa EuroVelo 11, ktorá vedie z nórskeho Nordkappu až do gréckych Atén a je dlhá až 6 550 km.

Poland-Slovakia_SK_01+FUND_CMYK