Požičovňa bicyklov už aj v Snine

V rámci rozvoja a aktivít podporujúcich prírodný turizmus v regióne Poloniny bola spustená prvá požičovňa elektrobicyklov v okrese Snina.

Požičovňa už funguje a nachádza sa v budove turistického informačného centra pri RO Sninské rybníky v Snine. Ľudia budú môcť využívať bicykle v Poloninách aj vo Vihorlatských vrchoch a využiť tak bohatú sieť vyznačených cyklotrás. Podrobné informácie a rezervačný formulár nájdete na http://www.poloniny.bike/ . Do dvoch týždňov bude otvorené aj nové informačné centrum, ktoré budú využívať nielen návštevníci kraja, ale aj miestni obyvatelia.

 Požičovňa bicyklov, Zdroj: Poloniny.bike
 
Naplánuj, nasadni a užívaj
 

Región Poloniny je ako stvorený pre zážitky na bicykli. Ponúka nenáročné asfaltové cyklotrasy ako aj náročnú jazdu po lesných cestách a zvážniciach. Vhodné podmienky si tu nájdu rodiny s deťmi aj skúsení cyklisti. Na viac ako 250 km cyklotrás vám isto dobre poslúžia naše bicykle. Ponuka:

  • ebajky aj klasické horské pre dospelých a deti
  • výbava pre rodiny (cyklosedačka a cyklovozík)
  • skušobné jazdy, odborné poradenstvo
  • mapa a popis cyklotrás a cyklochodníkov
  • poznávacie cyklotúry so sprievodcom
 
Zober si so sebou sprievodcu

Pohodová cykloturistika, nádherná príroda, zaujímavé miesta, príjemní ľudia, pútavé rozprávanie. A na každom kilometri neskutočne skutočná atmosféra rusínskeho kraja. Príďte spoznať tento úžasný kút severovýchodného Slovenska na dvoch kolesách so skúseným sprievodcom.

Užite si zároveň príjemnú jazdu na elektrobicykli, ktorý vám na toto dobrodružstvo požičiame. Sprevádzať vás bude Zuzka, ktorá miluje prírodu, bicyklovanie a dobre to tam pozná. Kontaktujte nás a rezervujte si svoj parádny zážitok so sprievodcom.

 Požičovňa bicyklov, Zdroj: Poloniny.bike

VIAC INFO https://regionpoloniny.sk/  a aj na facebooku.
 
Zdroj: Zuzana Burdová