Dovolenka na „bajku“ po Prešovskom kraji 2023

Aj ty miluješ pred sebou sa mihotajúcu krajinu, keď jazdíš na bicykli? Ak áno, Dovolenka na bajku je pre teba ako stvorená. Nezáleží na tom, či si skúsený alebo rekreačný jazdec. Z pestrej ponuky cyklovýletov si vyberie každý. Prešovský samosprávny kraj spoločne s Krajskou organizáciou cestovného ruchu Severovýchod Slovenska prichádzajú aj počas tohto leta s kampaňou Dovolenka na „bajku“ po Prešovskom kraji.

SVS-2023---Dovolenka-na-bajku---FB-1640x624px

Zapoj sa do kampane od 1. júna do 1. októbra 2023 a objav nové cyklovýlety v Prešovskom kraji. Čaká na teba 18 zaujímavých cyklotrás, 225 km a niekoľko tisíc výškových metrov. Trasy sú rozdelené podľa stupňa náročnosti a určené pre rekreačných, ako aj skúsených cyklistov. Pre letnú cyklistickú sezónu sme vybrali 18 zaujímavých lokalít a niekoľko cyklopodujatí v Prešovskom kraji. Ak navštíviš aspoň 7 z nich v predmetnom termíne môžeš získať vskutku hodnotný cyklo balíček „Dovolenkára na bajku,“ s kvalitným obsahom. Tento rok sú do kampane zahrnuté cyklistické podujatia prebiehajúce na území Prešovského kraja.

 

ORIENTAČNÁ MAPA CYKLOVÝLETOV

 

PREHĽAD CYKLOPODUJATÍ

 

Ako na to?

Stačí, ak splníš tieto tri jednoduché kroky:

Návštevu troch lokalít zapojených v kampani je možné nahradiť návštevou maximálne troch cyklopodujatí prebiehajúcich na území Prešovského kraja.

Dovolenka na bajku 2023 - ODZNAK orez

 

ÚPLNÉ ZNENIE PRAVIDIEL

LOKALITY ZAPOJENÉ V KAMPANI

 

Odmeny budú dostupné od 2. 10. 2023 na Úrade Prešovského samosprávneho kraja (Námestie mieru 2, Prešov).

Neváhaj, sadni na bicykel a Dovolenkuj na „bajku“ v Prešovskom kraji.